۱۴۰۳/۲/۱۱
1403/01/15
بیانیه سازمان بسیج جامعه پزشکی استان به مناسبت روز جهانی قدس
وبدا؛ سازمان بسیج جامعه پزشکی استان چهارمحال و بختیاری با صدور بیانیه ای ضمن محکومیت و انزجار شدید از جنایات اخیر رژیم منحوس صهیونسیت، از مردم استان برای حضور باشکوه در راهپیمایی روز جهانی قدس دعوت به عمل آورده است.

به گزارش وبدا، سرهنگ پاسدار کبیری مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی استان گفت: ملت شریف ایران با حضور یکپارچه و گسترده خود در مراسم باشکوه روز جهانی قدس بار دیگر ضمن تجدید میثاق با آرمان های امامین انقلاب و شهدا پشتیبانی خود را از مردم مظلوم فلسطین تا رهایی قدس شریف اعلام خواهند کرد.

در متن این بیانیه آمده است:

"روز جهانی قدس ، میراث ابتکاری رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) در راستای دفاع و حمایت از حقوق مستضعفان و مبارزه با استکبار جهانی است که با گذر زمان ارزش های راهبردی آن بیش از پیش آشکار می شود ، از افتخارات بزرگ ملت ایران در عصر حاضر آن است که با انقلاب اسلامی خویش در کنار مردم مظلوم فلسطین قرارگرفت و رهایی قدس شریف را از آرمان های اسلامی و انسانی خود قرار داد.

امروز جمهوری اسلامی ایران با رهبری حکیمانه امام خامنه ای (مدظله العالی) تمام توطئه های آمریکا ، رژیم صهیونیستی و متحدان منطقه ای آن ها را نقش بر آب نموده به گونه ای که سران رژیم غاصب صهیونیستی و حامیان آن ها از جمله آمریکای جنایتکار بیش از هر زمان دیگری خود را گرفتار باتلاق خود ساخته ای می بینند که برای خروج از آن دست به هر اقدام کثیف و بزدلانه ای می زنند ، رژیم منفور و سفاک صهیونیستی پس از حملات غیر انسانی به مراکز غیر نظامی ، بیمارستان ها و کشتار زنان و کودکان بی دفاع و همچنین کادر درمان در غزه در تازه ترین اقدام به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در سوریه حمله کرد که این اقدام مصداق بارز جنایت جنگی و نقض آشکار قوانین بین المللی است.

حمله تروریستی به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران به شهادت جمعی از سرداران رشید مدافع حرم منجر شد که شهادت این سرداران و رزمندگان مجاهد و خستگی ناپذیر میدان های نبرد حق علیه باطل در روز شهادت مولای متقیان حضرت علی (ع) قلوب ملت سرافراز و ظلم ستیز ایران اسلامی را محزون و جریحه دار ساخت و بدون شک این اقدام ناجوانمردانه موجب خشم و انزجار بیش از پیش ملت شریف ایران اسلامی و جهان اسلام از این غده سرطانی شده و روز قدس امسال با شکوه تر از همیشه با حضور گسترده مردم ایران و جهان برگزار خواهد شد ، در حالی که منادیان دروغین حقوق بشر، داعیه داران صلح جهانی و دنیای عاری از خشونت چشم های خود را به نسل کشی ها ، غارت ها ، قتل و تجاوز، ویرانگری ها و اشغالگری سفاکان صهیونیست بسته اند باید بدانند که قدس به عنوان سمبل امت واحده، قلب مسلمین جهان را به هم گره زده و نقاب از چهره صهیونیست های غاصب برداشته است، لذا شاهد بیداری ملت های جهان هستیم و حتی در کشور های غربی که استفاده از نماد و پرچم فلسطین و حماس جرم محسوب می شود مردم جهان به میدان آمده و ندای حمایت از مردم مظلوم فلسطین را سر می دهند.

جامعه پزشکی استان چهارمحال و بختیاری ضمن محکومیت و انزجار شدید این جنایات ددمنشانه و تبریک و تسلیت شهادت شهدای اخیر مدافع حرم در سوریه به محضر مقام معظم رهبری و فرماندهی معظم کل قوا حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) و ملت شریف ایران با حضور یکپارچه و گسترده خود در مراسم باشکوه روز جهانی قدس بار دیگر ضمن تجدید میثاق با آرمان های امامین انقلاب و شهدا پشتیبانی خود را از مردم مظلوم فلسطین تا رهایی قدس شریف اعلام خواهد کرد.

از خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی و اقشار مختلف مردم شریف استان چهارمحال و بختیاری دعوت می شود دوشادوش دیگر آحاد مسلمان جهان، باحضور پرشور و باشکوه در راهپیمایی روز جهانی قدس، خشم و انزجار خود را از رژیم فاسد اسرائیل اعلام نمایند. "

شایان ذکر است: امسال راهپیمایی روز جهانی قدس در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان مصادف با 17 فروردین ماه 1403، در شهرکرد مرکز استان ساعت 10 صبح از میدان بسیج، خیابان شریعتی به سمت مصلای بزرگ امام خمینی (ره) تعیین شده است.
 سخنران ویژه این مراسم نیز سردار جوانی معاون سیاسی سپاه کل کشور خواهد بود.