۱۴۰۳/۲/۱۰
1403/01/27
بیانیه دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در حمایت از سپاه اسلام
وبدا، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان چهارمحال و بختیاری با صدور بیانیه ای از مجاهدت ها و پاسخ کوبنده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی علیه رژیم خبیث صهیونیستی، حمایت کرد.

به گزارش وبدا، در این بیانیه امده است؛

"بسم الله الرحمن الرحیم
إِنَّا مِنَ الْمُجْرِمِینَ مُنْتَقِمُونَ(سوره سجده ایه22)

شکست هیمنه رژیم صهیونیستی با پاسخ محکم و کوبنده فرزندان غیور ایران اسلامی در سپاه پاسداران را به محضر امام عصر(عج)، رهبر معظم انقلاب و ملت شریف و بابصیرت ایران اسلامی تبریک عرض می‌کنیم.
پاسخ کوبنده به اقدام جنایتکارانه رژیم صهیونیستی حق مسلم و انتظار مشروع مردم ایران و آزادگان جهان و تحقق وعده صادق و جلوه ای از نصرت الهی بود.
هیات رییسه، اساتید، کارکنان، دانشجویان و پایگاه‌های مقاومت بسیج دانشگاه علوم پزشکی استان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره سرداران و شهیدان مظلوم راه آزادی قدس، حمایت قاطع خود را از این اقدام شجاعانه اعلام نموده، توفیقات روز افزون سپاه اسلام را از درگاه خداوند متعال مسالت می نماید."