۱۴۰۳/۲/۱۱
1403/01/27
پلمپ یک مرکز زیبایی غیرمجاز در شهرکرد

وبدا، مدیر نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از شناسایی و پلمپ یک مرکز غیر مجاز در امور زیبایی در شهرکرد خبر داد.

به گزارش وبدا؛ مهندس آذری در تشریح این خبر اظهار داشت: به همت اداره نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و با هماهنگی دادستان و دستور مقام قضایی، یک مرکز غیر مجاز در امور زیبایی در شهرکرد شناسایی  و پلمپ شد.

وی افزود: طی سال گذشته 28 مرکز غیر مجاز فعال در امر دندانپزشکی، زیبایی، طب ایرانی و ترک اعتیاد در استان  شناسایی، پلمپ و به مراجع قضایی معرفی گردید.

آذری اضافه کرد: برخورد قانونی با افرادی که در امور پزشکی مداخله و بصورت غیرمجاز فعالیت می‌کنند ادامه دارد.

وی یادآور شد: خدماتی همچون تزریق ژل و بوتاکس و پاکسازی پوست طبق دستورالعمل وزارت بهداشت جزو خدمات پزشکی است و مراکز زیبایی بدون پزشک، مجاز به انجام این کار نمی باشند.

اذری از مردم خواست؛ در صورت مشاهده هرگونه تخلف موارد را از طریق سامانه گویای 190و یا شماره تلفن  03832287316 به اداره رسیدگی به شکایات گزارش دهند.