معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۲/۱۶
1402/12/02
پیام تبریک معاون بهداشت و رئیس مرکز بهداشت استان به مناسبت ولادت حضرت علی اکبر (ع) و هفته ملی جوان
دکتر صالحی فرد معاون بهداشت و رئیس مرکز بهداشت استان با صدور پیامی دوم اسفند ماه مصادف با 11 شعبان سالروز میلاد سرور جوانان عالم، حضرت علی اکبر (ع) و روز ملی جوان را تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی، متن پیام به شرح زیر است:
خواهی که ببینی رخ پیغمبر را
بنگر رخ زیبای علی اکبر را
در منطق و خلق و خوی او می بینی
با دیده ی جان محمدی دیگر را
جوانان در واقع سرمایه حقیقی هرجامعه به شمار می‌رود، این سرمایه نیروی موثر و مهم توسعه یافتگی هرکشورمیباشد به گونه‌ای که اصولا نمی‌توان توسعه و پیشرفت یک کشور را بدون توجه به جوانان تصور کردوی افزود جوان نماد عظمت، عزت، پاکدامنی، سرشار از امید و نشاط و طلایه دار پرچم پیشرفت و تعالی بشری است وجوانی به‌عنوان گوهری ارزشمند در طول عمر آدمی همواره در آموزه‌های دینی و اسلامی و سیره پیامبر گرامی اسلام (ص) و ائمه اطهار (علیهم‌السلام) مورد تأکید بوده است لذا سلامت جسمی روحی روانی و معنوی آنها مهم است، که باید در دستور کار نهادهای متولی قرار گیرد هر سازمان و دستگاهی در این زمینه وظیفه ای دارد لذا باید با هماهنگی بین بخشی برای ایجاد نشاط و سلامتی جوانان این وظایف به بهترین نحو انجام شوند.ایشان با توجه به اهمیت سیاست های جمعیتی ضمن اعلام شعار این هفته " جوان سالم ، خانواده سالم ، جامعه سالم" جوانان را به عنوان رکن اصلی در جوانی جمعیت معرفی و ضرورت حساس سازی اجتماعی و معطوف کردن توجه جوانان به امر سلامت خود در خصوص ازدواج و فرزندآوری را از اهداف مهم برگزاری این هفته عنوان کردند .

کرمی
روابط عمومی معاونت بهداشت