معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۲/۱۶
1402/12/09
پیام دعوت دکتر صالحی فرد معاون بهداشت دانشگاه جهت حضور در انتخابات
دکتر صالحی فرد معاون بهداشت و رئیس مرکز بهداشت استان با صدور پیامی مردم رابه حضور گسترده و پرشور درانتخابات دعوت کردند و اعلام داشتند: شرکت مردم در انتخابات میزان علاقه مندی آنها را به نظام و کشور نشان خواهد داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی، متن پیام به شرح زیر است:
رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند : «حضور، خواست و اقدام مردم» را یک اصل اساسی در اسلام است . دکتر صالحی فرد گفت : رهبر معظم انقلاب اسلامی حضور در انتخابات را هم وظیفه و هم حقّ مردم دانستند و گفتند: حضور مردم در انتخابات به معنای حقیقی کلمه لازم است؛ البته انتخابات صرفاً تکلیف نیست بلکه حق مردم است که بتوانند قانون‌گذاران، مجریان قانون و یا اعضای مجلس خبرگان را انتخاب کنند. شرکت در انتخابات وظیفه دینی و اسلامی همه مردم است، مشارکت در انتخابات همانند نماز و روزه واجب است چون مربوط به عظمت نظام اسلامی است.مردم باید با حضور پرشور خود در انتخابات، قدرت و صلابت انقلاب اسلامی را به دشمنان اسلام و میهن نشان دهند.وی با بیان اینکه قرآن کریم مومنان را به تعقل و تدبر دعوت کرده است گفت: باید دقیق باشیم و با هماهنگی و اتحاد به افرادی رای دهیم که معتقد به انقلاب و نظام اسلامی و پاسدار خون شهیدان باشند.انتخابات پیش رو برحضورپرشور،حماسی و عقلی همراه با انتخاب اصلح از روی دانش، تفکروعقل عملی مردم تاکید کرد و گفت: همه مردم باید در انتخابات شرکت کنند و افرادی را به مجلس بفرستند که از هرلحاظ پاک باشند و بتوانند پرچم این انقلاب را به دست صاحب اصلی اش برسانند.

کرمی
روابط عمومی معاونت بهداشت