معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۲/۱۶
1402/12/17
برگزاری آزمون پذیرش بهورزی اسفندماه 1402
  دکتر صالحی فرد معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری از برگزاری آزمون پذیرش بهورز با شرکت 324 داوطلب در روز پنج شنبه 17 اسفندماه در سالن شهید علم الهدی مجتمع آموزشی رحمتیه شهرکرد خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه ؛ دکتر علی ضامن صالحی فرد در تشریح این خبر اظهار داشت: در این آزمون 62 نفر از افراد واجد شرایط با اولویت بومی گزینی برای فعالیت در خانه های بهداشت روستاهای موردنیاز شهرستان های استان پذیرش می شوند.
 داوطلبان پس از قبولی در این آزمون به مدت دو سال، آموزش ها و مهارت های لازم را به صورت عملی و تئوری فرا می گیرند.
 بهورزان در مواردی همچون ارائه خدمات سطح یک بهداشتی درمانی، پیشگیری و آموزش فعالیت می کنند.
 طی سال جاری سه آزمون پذیرش بهورز برای جذب 135 نفر از سوی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان برگزار شد.

دکتر صالحی فرد در پایان گفت : هم اکنون 534 بهورز در 306 خانه بهداشت فعال در سطح استان چهارمحال و بختیاری مشغول به فعالیت هستند.

مشاهده فوتوکلیپ برگزاری آزمون : http://www.mefda.ir/news/371466/
کرمی