معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۲/۱۶
1403/01/01
انتصاب سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان فرخشهر
باصدور حکمی از سوی دکتر علی ضامن صالحی فرد معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری، "سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان فرخشهر" منصوب شد.

به گزارش  روابط عمومی معاونت بهداشتی ؛ به نقل از وبدا، دکتر علی ضامن صالحی فرد معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و رئیس مرکز بهداشت استان در حکمی جناب آقای مهندس علیرضا قربانی را با حفظ پست سازمانی و سمت (معاون بهداشتی مرکز بهداشت شهرستان شهرکرد) بعنوان "سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان فرخشهر" منصوب نمود.

در این حکم خطاب به مهندس علیرضا قربانی آمده است؛

" با توجه به تازه تاسیس بودن شهرستان فرخشهر و شبکه مذکور، امید است با بکارگیری مشارکت بین بخشی مدیران و کارشناسان ، خرد جمعی و جلب مشارکت پزشکان ارجمند و کارکنان خدوم آن شبکه، ضمن بهره‌‍ مندی از روش‌های نوین مدیریت، فسادستیزی، رعایت منشور دولت انقلابی و مردمی با رعایت مقررات، عدالت و تقوی الهی در جهت ارائه خدمات مطلوب و با کیفیت و تحقق اهداف نظام سلامت موفق و موید باشید.
در این حکم بر موارد زیر تاکید شده است؛
1 - توجه هرچه بیشتر به بهبود وارتقاء شاخص های بهداشتی شهرستان، تدوین، پیاده سازی، پایش و ارزشیابی برنامه عملیاتی شبکه و توجه به برنامه های راهبردی 1403 استان و اسناد بالادستی و ابلاغی وزارت متبوع.
2 - نظارت کامل بر روند اجرای طرح عدالت و تعالی نظام سلامت ( اجرای راهبردهای بیست گانه حوزه بهداشت و بخصوص برنامه های پزشکی خانواده، برنامه تامین و ارتقاء مراقبتهای اولیه سلامتی در قالب گسترش و تقویت شبکه بهداشتی و درمانی، نسخه نویسی الکترونیک و تکمیل پرونده الکترونیک سلامت، نظام ارجاع و توانمندسازی کارکنان و به ویژه بهورزان عزیز)
3- افزایش سواد سلامت مردم و تلاش جهت ارتقای کمی و کیفی هسته های جمعیت باور و جمعیت یاور و توجه به برنامه های اولویت دار مانند قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر و سایر فعالیت ها در برنامه ابلاغی
4- تقویت و نظارت کامل بر بازدیدهای کارشناسی از مراکز و خانه های بهداشتی تابعه و انجام منظم بازدید مدیران و توجه به پایش (پرسشگری، آموزش، یاریگری و شناخت) واقعی خدمات در نظام شبکه و بخصوص واحدهای محیطی و رفع نواقص
5 - تلاش در جهت افزایش میزان رضایتمندی بیماران و ارباب رجوع و ارتقای کیفیت فرایندها و خدمات بهداشتی درمانی در سطح شهرستان
6 - برنامه ریزی مناسب جهت افزایش میزان رضایتمندی پرسنل و توجه به مشکلات آنان و تلاش برای جذب و افزایش ماندگاری پزشکان
7 - بررسی راهکارهای کاهش هزینه های غیر ضروری، اصلاح الگوی مصرف، صرفه جویی و مدیریت منابع ، رعایت انضباط مالی و تشکیل کمیته های کارشناسی در این خصوص.
8 - تعامل، جلب همکاری درون و برون بخشی مناسب با ادارات و سازمانهای شهرستان و مرکز بهداشت استان و سایر حوزه های دانشگاه
9 - جلب و جذب سمن ها و خیرین سلامت و افزایش مشارکت های اجتماعی، مردم و مسئولین و افزایش مسئولیت پذیری و پاسخگویی اجتماعی و اخلاق حرفه ای
10 - رعایت سلسله مراتب اداری و اجرای تمامی موارد ابلاغی از سوی معاونتهای دانشگاه با هماهنگی این معاونت
شایان ذکر است؛ شهرستان نوتاسیس فرخشهر در تاریخ 18 مرداد 1402 از شهرکرد (مرکز استان چهارمحال و بختیاری) جدا و مستقل گردید.
کرمی
وبدا