دانشکده علوم پزشکی بروجن
۱۴۰۳/۲/۹
1402/06/20
بازدید رئیس محترم کتابخانه مرکزی از کتابخانه دانشکده علوم پزشکی بروجن
بازدید ریاست کتابخانه مرکزی سرکار خانم افشارپور از کتابخانه و جلسه با سرپرست محترم دانشکده علوم پزشکی بروجن، جناب آقای دکتر صادقی در تاریخ شنبه 18 شهریور 1402صورت گرفت.
در این بازدید، ریاست کتابخانه مرکزی، کتابدار کتابخانه دانشکده علوم پزشکی بروجن و کارشناس منابع الکترونیک در جلسه ای به بررسی نقاط ضعف و قوت و درخواست های کتابخانه پرداختند. در ادامه، پیرامون سیستم کتابخانه (آذرسا)، برنامه های عملیاتی پیش رو و دستورالعمل های قابل پیاده سازی در کتابخانه و برخی از مشکلات و آیتم های نرم افزار کتابخانه بحث و تبادل نظر شد.
در پایان بازدید، جلسه ای با حضور سرپرست دانشکده جناب آقای دکتر صادقی برگزار شد و در این جلسه پیرامون مشکلات کمبود نیرو و منابع بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

آدرس :بروجن - میدان شهید بهشتی- بلوار شهید بنایی-دانشکده علوم پزشکی بروجن (ساختمان قبلی بیمارستان حضرت ولی عصر (عج))
دورنگار: 34235298-038         تلفن : 72 - 03834235271
سایت دانشگاه : https://skums.ac.i