معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۴/۲/۲۲
شرح وظایف

۱- نظارت و اعلام مقررات مربوط به تاسیس مراکز تولید ، توزیع و نگهداری مواد داروئی ،غذائی آرایشی و بهداشتی.  
۲- بررسی و تنظیم مدارک با توجه به ضوابط مربوط به تاسیس مراکز تولید و توزیع مواد داروئی و غذائی ، آرایشی و بهداشتی و ارسال آن به واحدهای ذیربط در ستاد وزارتخانه جهت رسیدگی و طرح موضوع درکمیسیون های قانونی.
۳- نظارت و اعلام ضوابط مربوط به ایمنی تاثیر بسته بندی برچسب گذاری و تبلیغات محصولات غذائی ، آشامیدنی و ارایشی و بهداشتی .
۴- بررسی در زمینه بهبود روشهای نگهداری و عرضه و فروش محصولات داروئی ، آشامیدنی و بهداشتی و نظارت بر حسن جریان امور.
۵- جمع آوری و نگهداری و بررسی اطلاعات و آمار و مدارک مربوط به محصولات داروئی ، خوردنی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی
۶- نظارت بر نحوه اجرای دقیق تولیدکنندگان محصولات در مورد ضوابط و استانداردهای تعیین شده برای مواد افزودنی کمکی و همچنین استعمال رنگهای مجاز و مواد بسته بندی و اعمال کنترل مداوم محصولات از لحاظ صلاحیت کمی و کیفی.
۷- نظارت بر اجرای ضوابط و مقررات درمورد آزمایشگاه های کنترل مواد غذائی داروئی و بهداشتی
۸- نظارت بر روش کار موسسات تولیدی و توزیع مواد داروئی ، خوردنی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی در سطح استان .
۹- نظارت بر امور داروئی داروخانه های استان .
۱۰- کنترل و ارزشیابی فعالیتهای آزمایشگاههای داروئی ، غذائی ، و بهداشتی در استان .
۱۱- کنترل موجودی دارو ، با توجه به نیاز مصرف واحدهای درمانی .
۱۲- نظارت بر درخواست و موجودی دارو و اعمال نظارت فنی در مورد داروی تاریخ دار.
۱۳- نظارت بر نحوه نگهداری داروهای خاص و مواد اعتیادآور و حسن اجرای امور .
۱۴- نظارت بر نحوه گردآوری آمار مصرف داروهای مختلف در طی سال جهت بررسی بیماریهای منطقه ای و عمومی و گزارش به گروههای تحقیقی برای تحقیق علل شیوع بیماریها در ارتباط با پیشگیریهای لازم.
تاریخ به روز رسانی: ۱۴۰۳/۰۷/۱۵
تعداد بازدید: ۹۹۱۹
امتیازدهی
میانگین امتیازها:۳ تعداد کل امتیازها:۱۰
مشاهده نظرات (تعداد نظرات ۰)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © ۲۰۱۴ S.K.U.M.S - All rights reserved
Powered by DorsaPortal