معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۲/۱۰
1402/11/12
سخنرانی دکتر صالحی فرد معاون بهداشت در جمع نمازگزاران مسجد چهارده معصوم(ع)شهرکرد
 روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه؛ دکتر علی ضامن صالحی فرد در روز پنج شنبه دوازدهم بهمن ماه در سجد چهارده معصوم (ع) شهرکرد با حضور جمعی از مدیران ستاد دانشگاه ومرکز بهداشت استان در قالب طرح اکرام مساجد به ارائه گزارش دستاوردهای دولت سیزدهم در حوزه سلامت استان و پاسخگویی به سوالات نمازگزاران پرداختند.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه؛ دکتر صالحی فرد ضمن تبریک ایام الله دهه مبارک فجر و ورود تاریخی حضرت امام(ره)به گزیده ی از دستاوردهای دولت سیزدهم در حوزه سلامت استان اشاره نمودند.
در دولت سیزدهم در مجموع بیش از یک میلیون و 500 هزار دز واکسن کووید19 در نوبت های اول تا چهارم در سراسر استان تزریق شد.
در دولت سیزدهم برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع در مناطق شهری بالای 20 هزار نفر استان اجرایی گردید.
تدوین برنامه عملیاتی و بوم راهبردی حل بحران جمعیت استان،نصب بیش از 9 هزار پوستر با محتوای جوانی جمعیت و فرزندآوری و راه اندازی جبهه جمعیت استان در این دولت محقق شد. طراحی اپلیکیشن "خدمات سلامت و جوانی جمعیت" و بارگذاری حدود 2.5 گیگابایت محتوی آموزشی جهاد تبیین، جوانی جمعیت، پیشگیری از بیماری های غیرواگیر در دولت سیزدهم انجام شد.
چندین خانه بهداشت ارجمله (معموره بروجن؛ بارده بن؛ هرچگان شهرکرد؛ یاور اباد و دورک عیدی وند کوهرنگ، پیران لردگان و ابسرده اردل...) در دولت سیزدهم احداث و افتتاح گردید.
انعقاد تفاهم نامه ساخت 20 خانه بهداشت از سوی ارتش جمهوری اسلامی ایران و قرارگاه امام حسین (ع) سپاه در این دولت محقق شد.
در دولت سیزدهم با بیش از 49 هزار نظارت از سوی بازرسین بهداشت محیط و کار، بالغ بر 22 تن (22 هزار کیلوگرم) مواد عذایی فاسد و تاریخ گذشته در استان معدوم سازی شد.
اجرای موفق پویش سلامت؛ غربالگری فشارخون و دیابت با پوشش 97درصد در استان وکسب استان برتر در کشور
کرمی
روابط عمومی معاونت بهداشت