معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۲/۱۰
1402/12/05
پیام تبریک معاون بهداشت و رئیس مرکز بهداشت استان به مناسبت روز مهندس و روز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی
دکترعلی ضامن صالحی فرد معاون بهداشت و رئیس مرکز بهداشت استان با صدور پیامی پنجم اسفند ماه روز مهندس و روز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی، متن پیام به شرح زیر است:

مهندسان گرامی و ارجمند؛
مهندسان بی‌شک آفرینندگان دنیای مدرن و تکنولوژی امروز هستند.پنجم اسفندماه روز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس را خدمت کلیه همکاران محترم که صادقانه ، درراه خدمت به مردم و آبادانی سرزمین مان تلاش میکنند تبریک عرض نموده و برای آنان و خانواده های محترمشان آرزوی سلامت و بهروزی دارم.باشد که بتوانیم باهمراهی و همدلی درکنارهم ،در پیشرفت روز افزون شهر و کشورمان سهیم باشیم و باتلفیق اندیشه ،کار ، اخلاق مهندسی و استفاده از فناوری های نوین ، درراه ساختن آینده ای بهتر گام های موثری برداریم .

کرمی
روابط عمومی معاونت بهداشت