معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۲/۱۰
1402/12/16
برپایی خانه بهداشت عشایری در محل اجلاس سران در حاشیه نخستین همایش بین المللی پوشش همگانی سلامت
روابط عمومی معاونت بهداشت ؛ خانه بهداشت عشایری استان در نخستین همایش بین المللی پوشش همگانی سلامت با برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع باحضور سرپرست محترم دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و معاون محترم بهداشت دانشگاه در محل اجلاس سران کشور برپا شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه ؛ خانه بهداشت عشایری استان با حضور دکتر اعرابی سرپرست محترم دانشگاه ،دکتر صالحی فرد معاون محترم بهداشت دانشگاه و رییس مرکز بهداشت استان، معاون اجرایی مرکز بهداشت استان، مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه و جمعی مدیران وکارشناسان دانشگاه و مرکز بهداشت استان در روز های 15 و 16 اسفند ماه در حاشیه برگزاری نخستین همایش بین المللی پوشش همگانی سلامت با برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع به صورت نمادین و به منظور معرفی استان و نحوه ارائه خدمات بهداشتی درمانی بصورت متفاوت به عشایر و کوچندگان در معرض دید عموم و میهمانان 20 کشور جهان قرار گرفته است.
دکتر فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت، جمعی از پیشکسوتان و مدیران ارشد وزارت بهداشت، دکتر جباری رئیس اداره جوانی جمعیت وزارت بهداشت از این خانه بهداشت عشایری دیدن کردند.
این همایش بین المللی بمدت دو روز با حضور جمعی از معاونین و مدیران وزارت بهداشت، متولیان سلامت بیش از 20 کشور جهان، نمایندگان سازمان بهداشت جهانی، یونیسف و emro برگزارشد و در پایان دکتر صالحی فرد معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و رئیس مرکز بهداشت استان با خبرگزاری انگلیسی presstvهمراه با انعکاس خانه بهداشت عشایری استان چهارمحال و بختیاری در رسانه های بین المللی باهدف انتقال تجارب، فرهنگ و اداب و رسوم این استان مصاحبه خبری داشتند.

کرمی
روابط عمومی معاونت بهداشت