کتابخانه مرکزی
۱۴۰۳/۲/۹
1402/08/09
معرفی کتاب "راهنمای فشرده کارآزمایی بالینی"
به تازگی، کتاب "راهنمای فشرده کارآزمایی بالینی" ترجمه دکتر سیدعلی ضیائی و دکتر لطیف گچکار؛ اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، توسط نشر اطمینان منتشر شده . در این کتاب می خوانیم:
 بی ‌شک ثمره آشنایی محققین با اصول طراحی مطالعات و در نظر گرفتن شرایط و الزامات هر مطالعه، انجام صحیح تر تحقیق و انتشار مقالات با کیفیت بالاتر و محصولات بهتر خواهد بود. نکات کلیدی و ظریفی در انجام مطالعات بالینی در این کتاب وجود دارد که لازم است هر محقق ارشد و یا عضو تیم کارآزمایی بالینی از آن آگاه باشد. در کشور ما مرکز ثبت کارآزمایی بالینی (IRCT) وظیفه ثبت کارآزماییهای بالینی داخلی را بر عهده دارد. با مراجعه به سایت این مرکز متوجه می‌شویم که مطالعات بسیاری در قالب کارآزمایی در کشور به ثبت رسیده است
مطالب این کتاب مروری جامع بر طراحی، تجزیه و تحلیل و اجرای کارآزماییها است و می تواند برای متخصصان حوزه بهداشت و سلامت و دیگر محققان جهت آشنایی با کارآزماییهای بالینی استفاده شود.
با توجه به ارائه مفاهیم مهم مربوط به طراحی و اجرای کارآزمایی های بالینی در تمام فصول این کتاب به نظر می رسد دیگر نیازی به دانش قبلی خوانندگان در این مورد نباشد. با این حال در آخر هر فصل منابع مربوطه و یک لیست اضافی برای مطالعه بیشتر، در صورت تمایل، ارائه شده است . البته جزئیات بیشتری از مراحل راه اندازی و اجرای کارآزمایی را می توان از سازمانهای نظارتی خاص هر کشور بدست آورد.
همچنین فهرست کتاب شامل موارد زیر می باشد.
1 مفاهیم اساسی
2 ا نواع سنجش پی‌آمدو شناخت آنها
3 طراحی و تجزیه و تحلیل کارآزمایی فاز یک
4 طراحی و تجزیه و تحلیل کارآزمایی فاز دو
5 طراحی کارآزمایی های فاز سه
6 انتساب تصادفی
7 تحلیل و تفسیر کارآزمایی های فاز سه
8 مرور سیستماتیک و متاآنالیز
9 کیفیت زندگی مرتبط با سلامت و ارزیابی اقتصادی سلامت
10 راه اندازی ، اجرا و گزارش کارآزمایی ها
11 مقررات و دستورالعمل ها
12 فهرست خواندنی ها
13 فرمول های آماری برای محاسبه فاصله اطمینان 95٪

برای تهیه کتاب می توانید به وب سایت ناشر https://etminanpub.com/ و یا کتاب فروشی های سراسر کشور مراجعه فرمایید.

آدرس : شهرکرد، مجتمع آموزشی رحمتیه ، کتابخانه مرکزی
کدپستی :8813833435           تلفن :33333226-038