دانشکده پرستاری مامایی
۱۴۰۳/۲/۱۲
1402/10/20
اطلاعیه برگزاری آزمون جامع پایان دوره (فینال)دانشجویان کارشناسی مامایی

برگزاری آزمون جامع پایان دوره (فینال)دانشجویان کارشناسی مامایی نا پیوسته ورودی بهمن 1400

با حمد و سپاس خداوند به اطلاع دانشجویان میرساند آزمون جامع پایان دوره (فینال )دانشجویان کارشناسی مامایی نا پیوسته ورودی بهمن 1400 از تاریخ 23/ 10/ 1402   لغایت 26/ 10/ 1402   طبق برنامه زمانبندی  در دو مرحله امتحان نظری (چهارگزینه ایی به صورت آنلاین در سالن شهید ضیایی مجتمع رحمتیه )و امتحان بالینی در بخشهای زایشگاه بیمارستان هاجر شهرکرد، مادران پرخطر بیمارستان هاجر، کلینیک زنان امام علی(ع) و در مرکز خدمات جامع سلامت شماره 5 (میرآباد) برگزار خواهد شد.

بخش تئوری آزمون جامع پایان دوره (فینال ) دانشجویان کارشناسی مامایی نا پیوسته ورودی بهمن 1400  (120 سوال) د ر تاریخ 23/ 10/ 1402  در مرکز آزمون های شهید ضیایی واقع در مجتمع رحمتیه دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در سامانه فرادید راس ساعت 9 صبح  به مدت 140 دقیقه برگزار خواهد شد. ممتحین حاضر در سالن شهید ضیایی مدیر محترم گروه مامایی سرکار خانم دکتر صفدری و نماینده مدیر گروه بهداشت باروری سرکار خانم دکتر توکل خواهند بود. لازم به ذکر است کسب حداقل 60 % از نمره هر بخش آزمون کتبی برای ورود به بخش بالینی آزمون فینال الزامی می باشد. همچنین دانشجویان محترم لازم است نیم ساعت قبل از شروع آزمون درمحل امتحان حضور یابند.

مکان برگزاری آزمون بالینی فینال:

امتحان بارداری و زایمان: بخش لیبر  بیمارستان هاجر

امتحان داخلی جراحی: بخش پرخطر بیمارستان هاجر

امتحان بیماریهای زنان: کلینیک زنان امام علی(ع)

امتحان بهداشت باروری و مادر و کودک: مرکز جامع خدمات بهداشتی شماره 5

تاریخ و ساعت برگزاری امتحان بالینی فینال:

ü     امتحان بالینی فینال از عصر روز شنبه مورخ 23/ 10/ 1402   لغایت 26/ 10/ 1402 ؛ صبح ها  از ساعت 7:30 لغایت  13:30 و عصر از ساعت 13:30 لغایت 19:30 طبق برنامه تنظیمی در محل های مورد نظر امتحان بالینی برگزار خواهد شد.

قوانین مربوط به دانشجویان:

ü     حضور کلیه دانشجویان در بخش های مختلف بالینی با یونیفرم مناسب و اتیکت

ü     حضور به موقع دانشجویان و عدم غیبت بر اساس برنامه تنظیمی

ü     هماهنگی لازم با مدیران گروه

منابع آزمون امتحان جامع مامائی:

بیماری های زنان و ناباروری: کتاب نواک آخرین ورژن (بیماری های ژنیکولوژی نوجوانان، جوانان، بزرگسالان-  توده های تخمدانی خوش خیم و بدخیم - فیبروئید رحمی درد لگن و دیسمنوره- PMS آندومتریوز عفونت های تناسلی و ادراری و بیماری های آمیزشی بیماری های داخل اپی تلیومی سرویکس و واژن و ولو و پاپ اسمیر- پرولاپس اعضای لگن- بلوغ- آمنوره ناباروری- یائسگی- بیماریهای خوش خیم و بدخیم پستان)

بارداری و زایمان و داخلی جراحی: کتاب ویلیامز آخرین ورژن و راهنمای کشوری ارائه خدمات مامائی بازنگری سوم (لیبر طبیعی- لیبر غیر طبیعی(انواع دیستوشی ها) بررسی هنگام زایمان القا و تقویت لیبر زایمان واژینال- زایمان بریچ- زایمان با ابزار- سزارین- زایمان طبیعی بعد از سزارین دوران نفاس عوارض نفاس خونریزی های بعد از زایمان سقط حاملگی خارج رحم مول تشخیص و غربالگریهای پری ناتال- ارزیابی جنین حین لیبر- جفت و اختلالات جفت- چند قلویی محدودیت رشد داخل رحمی پست ترم پره ترم مراقبت های ویژه تروما اختلالات قلبی و عروقی- هیپرتانسیون مزمن و پره اکلامپسی- اختلالات ریوی- اختلالات ترمبوآمبولیک اختلالات دستگاه ادراری و کلیه- اختلالات دستگاه گوارش- اختلالات کبد و کیسه صفرا و پانکراس- اختلالات هماتولوژیک دیابت شیرین- اختلالات اندوکرین- اختلالات بافت همبند اختلالات عصبی و نورولوژیک اختلات روانی  اختلالات عفونی  و بیماری های آمیزشی)

امتحان بهداشت مادر و کودک و باروری: کلیه دستورالعمل های بهداشتی مادران، کودکان، میانسالان، واکسیناسیون، کودک سالم، مانا، برست، پاپ اسمیر و ...

امتحان نوزادان: کتاب نلسون آخرین ورژن(معاینه فیزیکی نوزاد، آپنه، تاکی پنه گذرای نوزادی، ایکتر، احیا، اورژانسهای اتاق نوزاد، مراقبت های بخش زایمان، جدول بالارد، صدمات حین زایمان نوزاد، RDS)

گروه بندی دانشجویان کارشناسی ناپیوسته ورودی 1400 در آزمون بالینی

گروه A