دانشکده فناوری های نوین
۱۴۰۳/۲/۱۲
1401/09/15
دومین سمپوزیوم پزشکی باز ساختی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد برگزار شد.

دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در راستای نیل به مرجعیت علمی مهندسی بافت و سلولی کاربردی، دومین سمپوزیوم مهندسی بافت و پزشکی باز ساختی را با حمایت گروه منهدسی بافت و سلولی کاربردی، دانشکده فناوری های نوین، معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و انجمن مهندسی بافت و ترمیم ایران برگزار کرد.این سمپوزیوم در مورخ چهارشنبه 9/9/1401 با حضور عضو محترم هیئت برد مهندسی بافت و علوم سلولی کاربردی جناب آقای دکتر پیمان بروکی دانشیار دانشگاه علوم پزشکی ایران، چند تن از اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد: سرکار خانم دکتر شیوا اسدپور استادیار مهندسی بافت، سرکار خانم دکتر وحیده اسدالهی استادیار علوم سلولی درمانی و جناب آقای دکتر مصطفی سلیمان نژاد استادیار مهندسی بافت برگزار شد. در ابتدای این جلسه سرپرست محترم دانشکده فناوری های نوین جناب آقای دکتر شهرام طهماسبیان در رابطه با رشته مهندسی بافت و جایگاه و اهمیت آن در علم پزشکی سخنانی را ایراد فرمودند. در طی این سمپوزیوم مطالعات مهم انجام شده در حیطه مهندسی بافت از طرف اساتید مختلف ارائه شد. در رابطه با اهم موضوعات، کاربرد هیدروژن ها در مهندسی بافت، محصولات مهندسی بافت و بازار کاری، سلول های بنیادی و کاربرد این سلول ها در ترمیم بافت ها از جمله شبکه چشم مطالبی عنوان شد.

آدرس : شهركرد، رحمتيه، دانشگاه علوم پزشكي شهركرد، دانشكده فناوري هاي نوين
كدپستي :                       تلفن :33331471-038