دانشکده فناوری های نوین
۱۴۰۳/۲/۱۲
1402/07/12
انتصاب سرپرست دانشکده فناوریهای نوین دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد

بر این اساس دکتر ارسلان خالدی‌‌ فر در حکمی دکتر حسن رجبی عضو هیات علمی دانشگاه را بعنوان "سرپرست دانشکده فناوریهای نوین" منصوب نمود.

در متن این حکم خطاب به سرپرست جدید دانشکده فناوریهای نوین آمده است: خدمتگزاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فرصتی مغتنم و نعمتی بزرگ است که خداوند متعال به بندگان خویش اعطاء فرموده و شکر نعمت است که از این فرصت گرانقدر در جهت خدمت به مردم شریف میهن اسلامی نهایت استفاده بعمل آید در این راستا با عنایت به پیشنهاد معاون آموزشی و با توجه به تعهد، تخصص و سوابق اجرایی جنابعالی، به موجب این ابلاغ به سمت سرپرست دانشکده فناوریهای نوین منصوب می شوید.

در این حکم به
13 مورد مبنای برنامه ریزی پرداخته شده است:
1- هماهنگی با معاونت آموزشی در تدوین برنامه های آموزشی دانشکده
2-فعال سازی گروه های آموزشی در خصوص ارتقاءکیفی آموزش دانشجویان
3-توانمند سازی اعضاء هیات علمی در خصوص ارتقاء و ارزیابی های آموزشی
4-تقویت نقش و جایگاه مدیران گروههای آموزشی دانشکده
5-نظارت، ارزیابی و بررسی کیفیت آموزش دانشجویان
6-پیگیری در جهت توسعه رشته های تحصیلات تکمیلی دانشکده
7-صیانت از منابع انسانی، فیزیکی و مالی
8-انجام پژوهش های بنیادی و کاربردی به منظور خلق دانش و ثروت
9-ایجاد بستر و فضای مناسب برای یادگیری و یاددهی دانش و فناوریهای نوین پزشکی برای دانشجویان
10-ارائه برنامه های مدون آموزشی مدرن وتوسعه و ارتقاء امر تحقیق و نهادینه ساختن پژوهشهای کاربردی
11-گسترش کمی و کیفی رشته های تحصیلات تکمیلی در علوم و فناوریهای نوین پزشکی
12-اعتقاد به فرایند نوآوری و تلاش برای بروز خلاقیت ها و عملیاتی کردن ایده های آموزشی و پژوهشی در دانشجویان و اساتید
13-توجه به امر اعتدال، توان مندی و شایسته سالاری در انتصابات و تکریم اعضای هیأت علمی و کارکنان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد ابراز امیدواری کرد: با اتکال به خداوند متعال، حمایت و پشتیبانی دولت مردمی، فساد ستیز و عدالت محور با استفاده از نیروهای متخصص و انقلابی در انجام این رسالت خطیر موفق و موید باشید.

همچنین در پایان دکتر خالدی فر از زحمات دکتر شهرام طهماسبیان درمدت تصدی در این مسئولیت تشکرو قدردانی کرد.

آدرس : شهركرد، رحمتيه، دانشگاه علوم پزشكي شهركرد، دانشكده فناوري هاي نوين
كدپستي :                       تلفن :33331471-038