مدیریت آمار و فناوری اطلاعات

مهندسین محترم آمار و فناوری اطلاعات ستادی و مراکز زیرمجموعه
دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری
با سلام و احترام
بدینوسیله فرا رسیدن روز پنجم اسفندماه، روز مهندس، را به همه مهندسین عزیز و تلاشگر حوزه فناوری اطلاعات ستاد و مراکز زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری از صمیم قلب تبریک می گویم. شما مهندسین عزیز، نه تنها در لایه تفکر و برنامه ریزی این حوزه فعال هستید بلکه در لایه پیاده سازی عملیاتی نظام های سلامت الکترونیکی نیز در کشور از زحمتکشان اصلی محسوب می شوید. اگر در کشور، سلامت الکترونیک، جزو خدمات برتر دولت الکترونیک معرفی می گردد و اگر ریاست محترم جمهوری، وزیر محترم بهداشت و وزیر محترم ارتباطات، همگی مشوق و امیدوار به این حوزه هستند و در فرمایشات شان به آن تاکید می کنند، همه و همه مرهون زحمات و فعالیت های یکایک شما در نشان دادن دستاورد های بی نظیر و کاربردی این حوزه است. امیدوارم روزی برسد که اعتلاء سلامت الکترونیک و فناوری های مرتبط جزو اهداف اول حوزه سلامت کشور شده، وجایگاه های فناوران این حوزه به یکی از مهم ترین و با ارزش ترین جایگاه های تشکیلاتی وزارت بهداشت تبدیل شود.
اینجانب از یکایک شما مهندسین این حوزه، برای همه خدمات تان در راستای اعتلای نظام سلامت الکترونیک کشور، تشکر و قدردانی نموده و برای شما آرزوی موفقیت، سلامتی و شادابی دارم.
مهندس عیسی محمودی
مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد