اداره انتشارات
۱۴۰۳/۲/۱۰
1402/07/09
قرارگیری دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در فهرست برترین های رتبه بندی جهانی تایمز
خانم دکتر رئیسی معاون محترم تحقیقات و فناوری :دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در فهرست برترین های رتبه بندی جهانی تایمز قرارگرفت.
معاون تحقیقات و فناوری بیان کرد: بر اساس بیستمین نسخه رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان در نظام رتبه بندی تایمز در سال 2024، دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد که برای اولین بار در این نظام رتبه بندی اقدام به ثبت اطلاعات نموده بود در جایگاه 800 تا 1000 دانشگاه های دنیا قرار گرفت.
دکتر الهام رئیسی با بیان این که نظام رتبه‌بندی تایمز یکی از معتبرترین نظام‌های رتبه‌بندی جهانی است که دانشگاه‌های جهان را بر مبنای پنج شاخص عمده ارزیابی می‌کند، اظهار کرد: شاخص‌های رتبه‌بندی تایمز شامل آموزش (با وزن 30 درصد)، محیط پژوهش (با وزن 30 درصد)، کیفیت پژوهش (با وزن 30 درصد)، وجهه بین‌المللی (با وزن 7.5 درصد) و درآمد از صنعت (با وزن 2.5 درصد) می باشد. وی در ادامه افزود: دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در شاخص کیفیت پژوهش با 1/62 درصد امتیاز، شاخص آموزش 7/33 درصد امتیاز، شاخص محیط پژوهشی 5/10 درصد امتیاز، شاخص وجهه بین‌المللی 6/20 درصد امتیاز و در شاخص صنعت 3/17 درصد امتیاز را کسب کرده است.
با اشاره به اینکه در رتبه‌بندی 2024 پایگاه تایمز، امسال 73 دانشگاه از کشور ایران در این نظام رتبه‌بندی قرار دارند، اظهار کرد: از بین این 73 دانشگاه، دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد حائز رتبه 33 در بین کل دانشگاه های کشور و در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور بعد از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در رتبه 18 قرار گرفت.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد این موفقیت را حاصل برنامه‌ریزی و تلاش کلیه اعضای هیئت‌علمی، دانشجویان و پرسنل دانشگاه و بالاخص همت همکاران Publications Office دانشگاه دانست و با تبریک به جامعه دانشگاهی، ابراز امیدواری کرد، بهبود رتبه‌بندی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در نظام‌های رتبه‌بندی بین‌المللی، تداوم داشته باشد.
گفتنی است جزئیات امتیازهای کسب شده دانشگاه در بخش‌های پژوهش، آموزش، کیفیت پژوهش و چشم‌انداز بین‌المللی و همچنین فهرست کامل مؤسسات رتبه‌بندی شده سال 2024 این نظام رتبه‌بندی از طریق پیوند زیر در دسترس است:

آدرس : شهرکرد، بلوار کاشانی، ستاد دانشگاه، ساختمان شماره 2
کدپستی : 8815713471 تلفن :  33349509-038