اداره انتشارات
۱۴۰۳/۲/۱۰
1402/07/17
تبریک سرپرست مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت کشور به معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
سرپرست مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی, سرکار خانم دکتر فاطمه شیخ شعاعی, ثبت اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد برای اولین بار در نظام رتبه بندی جهانی Times Higher Education و قرارگیری این دانشگاه در جایگاه 800 تا 1000 در میان دانشگاه های جهان را به معاون محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه، تبریک گفت.
خانم دکتر الهام رئیسی ضمن بیان این مطلب که ثبت نام و ورود اطلاعات در نظام های رتبه بندی از جمله تایمز از جمله فعالیت های معاونت تحقیقات و فناوری محسوب می گردد افزود: دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از ابتدای سال 1401 دارای شورای مدیریتی سایت انگلیسی و وبومتریکس به ریاست رئیس محترم دانشگاه و دبیری معاون تحقیقات و فناوری و دارای شورای اجرایی سایت انگلیسی و وبومتریکس به ریاست معاون تحقیقات و فناوری و دبیری سرپرست Publications Office این معاونت می باشد و برنامه ریزی جهت ثبت نام و ورود اطلاعات در نظام های رتبه بندی نیز زیرمجموعه همین شورا قرار داشته که به صورت فصلی گزارش آن، توسط معاون تحقیقات و فناوری در حضور ریاست محترم دانشگاه ارائه می گردد.

آدرس : شهرکرد، بلوار کاشانی، ستاد دانشگاه، ساختمان شماره 2
کدپستی : 8815713471 تلفن :  33349509-038