واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان هاجر
1401/11/19
فراخوان طرح های پژوهشی
 طرح های پژوهشی مصوب کارگروه آموزش، پژوهش، نوآوری و فناوری استان
آخرین مهلت ارسال پروپوزال 27 / 11 / 1401 تعیین شده است. پروپوزال ها می بایست به این معاونت ارسال و با نامه رسمی به سازمان مذکور ارجاع گردد. از ارسال مستقیم پروپوزال به سازمان مذکور خودداری نمایید.
خلاصه موضوعات فراخوان به همراه نام دستگاه و اعتبار پیشنهادی مورد نیاز به شرح زیر می باشد:
1. بررسی و استخراج ماده موثره کلشی سین گونه های مختلف گل حسرت (colchicum spp) در مناطق مختلف استان چ و ب (اداره کل جهاد کشاورزی) (700 میلیون ریال)
2. بررسی و طبقه بندی پسماندهای صنعتی استان چهارمحال و بختیاری با رویکرد ارائه روشهای بهینه بازیافت حساب های با ارزش (اداره کل صنعت، معدن و تجارت) (600 میلیون ریال)
3. بررسی تغییرات بار میکروبی مرغ کامل (تازه سرد) استحصالی از خط یک (بدون وکیوم ها و به همراه چیلر آبی) با خط دو بدون چیلر آبی و به همراه وکیوم ها) (اداره کل دامپزشکی) (200 میلیون ریال)
4. بررسی علل شیوع افکار و اقدام به خودکشی و عوامل مرتبط با آن در بین نوجوانان و جوانان استان با تاکید بر دست یابی به حل مساله و الگوی مداخلات مناسب (استانداری) (400 میلیون ریال)
5. بررسی الگوهای مناسب استفاده از فضای مجازی با رویکرد کاهش آسیب های روانی، فیزیولوژیکی و اجتماعی (استانداری) (700 میلیون ریال)
6. بررسی روش های مناسب برای جذب واقف در حوزه علم و فناوری استان (اوقاف و امور خیریه) (300 میلیون ریال)
7. بررسی عوامل موثر بر آسیب های اجتماعی فرار دختران از منزل در استان چ و ب و ارائه راهکارها جهت کنترل و کاهش آن (استانداری) (500 میلیون ریال)
8. وضعیت شناسی الگوهای غالب خشونت خانگی در استان و طراحی مدل های کاهش خشونت مبتنی بر الگوهای شایع شناسایی شده (استانداری) (400 میلیون ریال)
9. بررسی علل گسترش و شیوع روزافزون مصرف دخانیات (سیگار و قلیان) در بین دانشجویان و قشر جوان (دختر و پسر) در استان و ارایه راهکار برای حل این معضل (استانداری) (600 میلیون ریال)
10. بررسی ابعاد مختلف تخلفات اداری و فساد دستگاهی در استان چ و ب با رویکرد سالم سازی محیط اداری (اداره کل بازرسی) (500 میلیون ریال)
11. بررسی راهکارهای توسعه زیست بوم کارآفرینی فناورانه و نوآورانه با رویکرد توانمندسازی جوامع محلی (اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی) (400 میلیون ریال)