واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان هاجر
۱۴۰۳/۲/۹
1402/11/10
پاداش به مقالات چاپ شده

با عنایت به ابلاغ دستورالعمل حمایت از فعالیت های پژوهشگران و فناوران دانشگاههای علوم پزشکی کشور از سوی وزارت متبوع و مصوبه بند 1 شورای پژوهشی دانشگاه مورخ 27 / 04 / 1402، و بند 10 صورتجلسه هیات رئیسه محترم دانشگاه مورخ 15 / 05 / 1402؛ این معاونت در نظر دارد به منظور حمایت از نشریات داخلی و مطابق دستورالعمل پیوست، از فعالیت های پژوهشگران در زمینه چاپ مقالات در مجلات داخلی علمی- پژوهشی که از تاریخ 01 / 11 / 1401 به چاپ رسیده اند حمایت نماید.

مطابق دستورالعمل که به پیوست نیز ارسال می گردد، اولویت پرداخت مبلغ حق التحقیق، نویسنده مسئول با وابستگی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد می باشد و در صورتی که نویسنده مسئول از دانشگاه دیگری باشد نویسنده اول با وابستگی سازمانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد می تواند برای دریافت حق التحقیق اقدام نماید. سایر نویسندگان (همکار) مقاله نمی توانند برای دریافت حق التحقیق اقدام نمایند. در ضمن مجلات داخلی علمی پژوهشی، به مجلات فارسی یا انگلیسی زبان داخلی اطلاق می شود که دارای رتبه علمی پژوهشی از یکی از وزاتین بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و علوم، تحقیقات و فناوری باشند.

به همین منظور کلیه متقاضیان در خواست خود جهت دریافت پاداش مقاله را با پیوست نمودن فایل کامل مقاله از طریق سامانه اتوماسیون اداری به معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه ارسال نمایند.

شایان ذکر است در خصوص مقالات دارای سایر نمایه ها مستندات لازم توسط این معاونت از پایگاه های ISI , Pubmed, Scopus استخراج می گردد و نیاز به ارسال مستندات نمی باشد.

آدرس : شهركرد، خيابان پرستار، كلينيك شماره 1 بيمارستان هاجر
كدپستي :8816854633        تلفن :32252416-038